ΗΡΘΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

 


Βρωμερέ και σιχαμερέ Ελληνικέ λα(γ)έ (χιόυμορ) αποφάσισα να σου μιλήσω για να ένα πολύ σοβαρό θέμα σε ότι αφορά μια πολυ επικίνδυνη μαζική πάθηση, που λέγεται ακροδεξιοφασιστική συνωμοσιολαγνεία.

Είμαι βέβαιος, ότι θα γνωρίζεις το katohika.gr που είναι η ναυαρχίδα της νεολληνικής συνωμοσιολαγνικής παράνοιας. 

Ο ιδιοκτήτης αυτής της σελίδας ισχυρίζεται τα ακόλουθα:

1) Eίναι ο φυσικός σου ηγέτης και για αυτό θα κάνει κόμμα για να ενώσει τους Έλληνες και έπειτα σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα σώσει τον κόσμο από τους "κακούς".

ΕΙΝΑΙ Ο KAL-EL!

ΕΙΝΑΙ Ο SUPERMAN!

Ορίστε:

Όπου ο διάολος δεν έρχεται από κάτω αλλά από τον ουρανό … και οι άνθρωποι πλέον καλούνται να πάρουν την απόφαση ..ανάμεσα σε δυο στρατόπεδα…καλά… και κακά ταυτόχρονα !
Μαύρο και μπλε …Θεός εναντίων ανθρώπου …
Νύχτα εναντίον μέρας…
/
Το οι κόκκινες κάπες έρχονται λοιπόν μας ειδοποιεί για μια επίθεση ..
Μια επίθεση που θα γίνει από έναν στρατό ο οποίος ακολουθεί τον έναν από τους δυο ήρωες … έναν νεοσύστατο στρατό …για να εμποδιστεί ο νέος εχθρός ! Οι στρατιώτες έχουν στο βραχιονιο τους το S …μιας και είναι ο στρατός του Souperman….!!! 
Το θέμα είναι όμως ότι μπορούμε να σκεφτούμε ..ποιος πόλεμος σε έναν αντίπαλο θα δημιουργούσε και αντιρρήσεις αν σίγουρα ήταν αντίπαλος ;… 
Να θυμίσω ότι έχω αναφερθεί εκατοντάδες φορές στο ότι στο τέλος η μάχη θα γίνει μεταξύ της διαδικασίας και του αποτελέσματος …δηλαδή μεταξύ των ανθρώπων που υποστηρίζουν το εγώ έναντι στους ανθρώπους που υποστηρίζουν το εμείς …
Και είναι σίγουρο ότι σε αυτή την μάχη δεν θα μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος … τον κακό από τον καλό
/
Οι μισοί να διατηρήσουν τα υπάρχοντα και οι άλλοι μισοί να θέλουν ΧΑΟΣ … πράγμα που υποστηρίζω απόλυτα και εγώ!!
https://www.katohika.gr/stranger-voice/oi-kokkines-kapes-erxontai/

Σχετικά με τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ που τα έβαλαν με τον ΟΥΡΑΝΟ 9.

2) Αυτός είναι και κανένας άλλος. Αυτός μόνο ξέρει ποιός είναι ο "εχθρός" και πως να τον "νικήσει" και αυτός μόνο καταλαβαίνει από σύμβολα και γενικότερα τον αποκρυφισμό γιατί έχει πνευματικά δικαιώματα στην συνωμοσιολαγνεία.

Ορίστε:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/oute-ena-ligotero-oute-ena-perissotero-tin-entoli-na-ginei-kai-diafimisi-poios-tin-edose/

EINAI O NEO ΠΟΥ "ΕΣΠΑΣΕ" ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ!

3) Είναι ο υπέρτατος πατριωτάρας και για αυτό θα τα έβαζε ακόμα και με την Φιλική Εταιρία γιατί ήταν μασόνοι. Έχει πνευματικά δικαιώματα στον πατριωτισμό λόγω του αγώνα που έδωσε να κάψει τα μυαλά μας με την συνομωσιολαγνική παράνοια, που περιλαμβάνει ερπετοειδής εξωγήινους, επίπεδη γη και ολα τα σχετικά.

ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝ-ΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ!

4) Ήθελε να δολοφονήσει τον Τσίπρα και να κάνει πραξικόπημα μέσα μάλιστα σε αυτή την κατάσταση.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

5) Όταν θα εκλεγεί ως ο Μοναρχίδης του Ελληνισμού με το κόμμα του θα τα βάλει με ΟΛΟΥΣ. Θα τα βάλει με το ΝΑΤΟ. Θα τα βάλει με τους Ρώσους. Θα τα βάλει με την Ευρώπη και με τους μασόνους και με τους Εβραίους, και με τους Αμερικάνους κα με τους αριστερούς κα με τους δεξιούς και με τους κεντρόους και με τους "Ελληνοκεντρικούς" και με τους "Ιουδαιοχριστιανούς" που πιστεύουν στα χαλασμένα γονίδια των Εβραίων και με ΟΛΟΥΣ γιατί προφανώς είναι ο Μέγας Αλέξανδρος!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

6) Μπορεί να διαρκρίνει τα πάντα και να κρίνει τα πάντα και τους πάντες γιατί είναι ο Αρχάγγελος  Μιχαήλ και ο Κριτής της Αποκάλυψης που θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του θέλει να κάνει τάγμα στον πλανήτη μας!

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ!

7) Μας αποκάλυψε επίσης, ότι είναι ο Οδυσσέας, που επέστρεψε στην Ιθάκη του και θα ρίξει το βέλος του στον ΛΑΙΜΟ του Αντίνοου.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ!!!

8) Έχει ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και μπορεί με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΑΛΟ του που αναλύει πολύπλοκους αλγόριθμους, όχι μόνο να προβλέψει καταστροφές και δυστηχήματα, αλλά και να τα ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ με την βοηθεια των ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΉΤΗΣ!

9) Θα τα βάλει λέει ακόμα και με τον Δημιουργό που δεν έφτιαξε τον κόσμο έτσι όπως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ

Μάλιστα μας λέει ότι όσοι δεν τον ακολουθήσουν ενάντια στον Δημιουργό δεν είναι Ελληνάρες όπως αυτός και δηλαδή βασικά ΤΕΛΟΣ ο Πλάτωνας, ο Πλωτίνος και ο Χριστός! 

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!

"Γι’ αυτό το κάλεσμα μας είναι προς όλους τους ανθρώπους που κατανόησαν ότι το άδικο, το άνισο, το λάθος, ο πόλεμος και ο διαχωρισμός δεν ανήκει απλά σε μία λανθασμένη φύση του ανθρώπου που οδηγεί τον πολιτισμό σε συνεχόμενα λάθη, αλλά ανήκει σε έναν και μοναδικό ψεύτη ο οποίος έχει στήσει έτσι την πραγματικότητα ώστε να μας χρησιμοποιεί σαν να είμαστε το κοπάδι του και τα ζωντανά του. 
Ο μεγάλος ψεύτης της κατασκευής αυτού του κόσμου φυλακή θα πρέπει να απολογηθεί για τα εγκλήματά του αν εσείς ανήκετε στους οπαδούς του καλό είναι σύντομα να φροντίσετε να βρεθείτε και κοντά του, εμείς δεν μπορούμε να συνεργαστούμε ούτε θεωρούμε ίσους και άξιους Έλληνες όλους όσους θεωρούν ότι η συνέχεια αυτής της αδικίας πάνω στον πλανήτη γη μπορεί να συνεχιστεί για οποιοδήποτε λόγο." 
https://www.katohika.gr/stranger-voice/triti-enimerosi-kinima-enosis-ellinismou-eleftheria/

2500 χρόνια λέει και δηλαδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ και αυτό δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΙΑΕιναι η Αλήθεια που ΓΝΩΡΙΖΕΙ μόνο ο ΜΕΣΣΙΑΣ!

Τι έγινε πριν 2500 χρόνια?

Πριν 3000 χρόνια ολα ήταν καλά?

Τι μας λέει?

Ποιό είναι αυτό το ιστορικό γεγονός η πρόσωπο που άλλαξε την ιστορία?

Μας μιλάει για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ο οποίος μάλιστα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κοσμού!!!

Ποιος είναι και τι άλλαξε πριν 2500 χρόνια?

Εμένα στο σχολείο μου έμαθαν ότι αυτός που άλλαξε την ροή της ιστορίας πριν 2500 χρόνια περίπου είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Υπάρχει κάποιος άλλος?

10) Ο Τεράστιος Ήρωας Μας έχει την ικανότητα να παίζει με τους ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ σε έναν αόρατο πόλεμο που κάνει με τους "κακούς" όπως ο Ουράνιος Ταύρος, που είναι ο ΒΑΑΛ και δηλαδή ο Δίας Βήλος!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΘΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

11) Ο Ήρωας μας με τις υπρεφυσικές δυνάμεις αναφέρει συνεχώς τον αριθμό 11 γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΙ και για αυτό ο ΣΤΟΧΟΣ του όπως είπε επανελλημένως είναι να βουλιάξει την χώρα στο ΧΑΟΣ για να φέρει την δική του ΤΑΞΗ στην χώρα στον πλανήτη και πιθανόν και στον γαλαξία!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ!!!!!!

12) Κάνει λέει κάποιο σπουδαίο Έργο. Είναι ο Μέγας Αλχημιστής του Πάολο Κοέλιο!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ!

Μήπως είναι αυτός που έγραψε το ακόλουθο:

https://thehellenicfire.blogspot.com/

Προσεξτε τώρα για τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ μιλάμε.

Μας είπε να πάρουμε τα βουνά και να ανέβουμε στην κορυφή εκεί όπου βρίσκεται ο Αρχέτυπος Ήλιος/Ηλίας να προσευχηθούμε και την επόμενη μέρα πέθανε ένας 33χρονος (δώσε βάση στο ΜΑΣΟΝΙΚΟ 33 που είναι η ηλικία που ΠΕΘΑΝΕ ο ΙΗΣΟΥΣ!!!) που "άκουσε" την συμβουλή του.

Μας είπε να βουτήξουμε στην θάλασσα της παράνοιας χωρίς σωσίβια και μας αφιέρωσε το τραγούδι "Θάλασσα" και την επόμενη μέρα πέθαναν 6 άτομα στην θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες!

Εδώ:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/mousikoula-tis-kyriakis/

https://www.katohika.gr/ellada/eksi-anthropoi-pnigikan-sti-thalassa-mesa-se-liges-ores/

https://www.katohika.gr/stranger-voice/mipos-tora-i-prosochi-sou-einai-afksimeni-kai-prepei-na-kaneis-oti-eipame/

https://www.katohika.gr/ellada/tragodia-stin-kalymno-nearos-pethane-tin-ora-pou-anevaine-se-ekklisaki-tou-profiti-ilia/

Προκαλεί σεισμούς, εκτροχιασμούς τρένων, καταστροφές και καταποντισμούς!!!

Προσέξτε στο παραπάνω "ευτυχεσμένο" άρθρο με την θάλασσα μας το λέει ξεκάθαρα ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ και μας λέει ότι ΈΡΧΕΤΑΙ!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΒΑΔΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!!!

Να το εδώ πέρα:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/den-leei-na-vgei-apo-tin-raga-afto-to-treno-stin-anagki-tha-to-vgalo-me-ta-dontia/

Δεν θα διαστάσει λέει να εκτροχιάσει ένα τρένο προκειμένου να ολοκληρωθεί το Μεγάλο Αλχημικό Έργο του Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος!

Δεν φέρει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ την ευθύνη για όλους αυτούς τους αδαείς που δεν σεβάστηκαν ΤΟ ΕΡΓΟ.

Απο κάτω το φασιστάκι της Χ.Α είναι συγκινημένος με την ΘΥΣΙΑ που είναι έτοιμος να κάνει ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ προκειμένου να ολκληρωθεί το Αλχημικό Έργο με τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΑΥΡΟ και δηλαδή τον ΟΣΙΡΙ!!!

Να το εδώ πέρα:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/energeies-mavrila-svistiria-alla-teleionoun-statistika-kai-oi-gomes-an-den-ksypnisete/

Ο Ταύρος είναι ένα ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ και ακόμα και το ΖΩΔΙΟ του Ταύρου. 

Να το, το λέει και εδώ:

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_5267.html

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πίστευαν ότι ο Ουράνιος Ταύρος θυμώνει και προκαλεί καταστρφές και έτσι ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ

Τα πάνσοφα και αλάνθαστα άρθρα του μας έσωσαν άλλωστε από τον ΦΥΛΑΞ και ΑΥΤΟΣ είναι ο ηθικός αυτουργός του βαδαλισμού και ΟΧΙ φυσικά γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ αλλά γιατί είναι ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ που μπορεί να τα διακρίνει ΟΛΑ και να τα ΚΡΙΝΕΙ όλα και ειδκά την "κακή" τέχνη!

Όλοι οι υπολοιποι ειναι ΤΥΦΛΟΙ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μπορεί να μας ανοίξει τα μάτια γιατι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ. Να το εδώ πέρα:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/kai-edo-dorean-palikari/

Κοίτα αυτό τώρα. Κάτω από τα άρθρα το κοινό του χειροκροτεί τον Μεγάλο Ήρωα που θα μας σώσει και πρόσφατα μια κατσίκα είπε ότι είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από όλους σε αυτόν τον αόρατο πόλεμο!!!

Εν τω μεταξύ υπάρχουν διάφοροι ειδκοί εκεί μέσα που παίζουν με αριθμούς και με κολλήσανε και εμένα και κοίτα τι βρήκα:

STRANGER = 612

612 = HE IS THE BEST!!!


STRANGER YOU ARE SIMPLY THE BEST!!!



ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!

612 = COMING HOME

Είναι Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ!


Προσέξτε ο Stranger που έρχεται σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα είναι εδώ που έκανε ένα typing mistake στο ποσοστό που θα έλεγε όχι στον Μέγα Αλέξανδρο αν μπορούσε να δει την Αλήθεια στον καθρέφτη Tου.

https://www.katohika.gr/stranger-voice/mitsotaki-kane-dimopsifisma-gia-to-thema-tis-makedonias-i-siko-fyge/

Σε αυτό το άρθρο ο Ήρωας Μας ο Παντοδύναμος μας λέει ότι αυτοί που ψήφισαν Ν.Δ δεν γνώριζαν την διαχρονική θέση του κόμματος, και ότι δεν άκουσαν που τους είπε ο Κούλης μας ότι δεν θα αμφισβητήσει την συμφωνία!

Μας λέει επίσης, ότι θα πρέπει να υπάρξει και πάλι πολιτική αστάθεια καθώς αυτό είναι το ζητούμενο αυτού που θέλει να βουλιάξει την χώρα στο ΧΑΟΣ και την ΠΑΡΑΝΟΙΑ σπέρνοντας ΔΙΧΑΣΜΟ.

Καθώς είναι βέβαιο άλλωστε ότι αν γίνει δημοψήφισμα για αυτό το θέμα με όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί θα έρθει να μας πλακώσει η κόλαση και αυτό είναι ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΛΧΗΙΜΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!

Ρε παιδιά είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ αλήθεια σας λέω. Άμα ψάξετε τα βίντεο του μπορεί να το βρείτε εκεί που μας έλεγε ότι θα κάνει πόλεμο με τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και μας είχε προειδοποιήσει μάλιστα ότι θα μας βαρέσει ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ στο κεφάλι!!!

Σύμφωνα με λεγόμενα του ήθελε να βάλει φωτιά στην βουλή για να τους κάψει και τους 300! 

Είναι ο Αρχέτυπος ΗΡΩΑΣ της γνήσιας και καθαρόαιμης φυλής του ΜΑΛΑΚΑ!!!

Να το εδώ πέρα:

https://www.katohika.gr/stranger-voice/mia-erotisi-pros-olous-pou-tin-echo-kanei-me-pollous-tropous-sto-parelthon/

Εδώ πέρα μας μιλάει για τον Αρχέτυπο Ήρωα της φυλής και πιο πάνω μας λέει ότι ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΗΡΘΕ!!!

Ήρθε ο βασιλέας του ΜΑΛΑΚΑ

Κοίτα απέναντι και δηλαδή ΕΔΩ. 11

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ Ο SOUPERMAN ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΑ! 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ CHAOSKAMPF!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΧΘΡΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΚΟ DNA!!!

Να το εδώ πέρα:
Για ποιο λογο να εχει ενας λαος την συνεχεια μιας ιστοριας οπου δεν την γνωριζετε και καλα το φελεκι μου ..για ποιο λογο ο Ελληνας να εχει αναγκη τον μασωνο για να σταθει στα ποδια του…η δεν γνωριζετε οτι ηταν μασωνοι οι της φιλικης εταιριας;…Ποιος μπινες σας επεισε να κανετε αυτη την τρελη μαλακια και υποσυνειδητα να ταισετε αυτα που πρεπει να μεινουν νηστικα μπας και ψοφησουν; .. 

https://www.katohika.gr/stranger-voice/kapoioi-prospathoun-na-kaphleftoun-to-aftogennito-thelima-tou-ellinikou-laou/
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ!!!

Είναι ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ που θα μας σώσει από τους μασόνους! 

Ορίστε είναι ο souperman που "έσπασε τον κώδικα του μάτριξ" και έμαθε όλα τα μυστικά της ΝΤΠ βλέποντας βιντεάκια στο ίντερνετ και διαβάζοντας θεωρίες συνομωσίας από ειδικούς συμβολολόγους σέφ που φιτάχνουν σούπες! 


Δεν μπορούμε λέει ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ εμείς οι πραγματικοί Έλληνες χωρίς τους μασόνους? 

Δεν έπρεπε να γινει ΠΟΤΕ η επανάσταση του 21 γιατί η Φιλική Εταιρεία ηταν μασόνοι και άρα το Νεο Ελληνικό έθνος δεν θα έπρεπε να υπαρξεί ΠΟΤΕ και θα έπρεπε να επαναστατήσουμε κατά της Φιλικής Εταιρίας όπως κάνει Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ τώρα με την αυτοαποκαλούμενη Νέα Φιλική Εταιρεία!

Ο Καζαντζάκης, ο Παύλος Μελάς, ο Κολοκοτρώνης και ο ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ κλπ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατι ήταν ΜΑΣΟΝΟΙ!

ΟΛΟΙ αυτοί που αναφέρονται εδώ πέρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί ηταν μασόνοι και άρα ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ δεν υπήρξε ποτέ και φταίνε ΓΙΑ ΟΛΑ οι μασόνοι και ποτέ εμείς οι πραγματικοί Ελληνάρες!!!

http://www.fimes.gr/2012/09/ellines-masonoi/

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. 

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ DNA. 

ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. 

ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ!

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΛΙΝΑΣ ΟΠΩΣ Ο STRANGER!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ!!!  

ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ STRANGER!!!

ΖΗΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΜΑΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΙΛΙΝΑΣ SOUPERMAN!

ΕΛΕΛΕΥ!

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!



Μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτό το νέο μπλόγκ σας επιφυλάσσει ΠΟΛΛΕΣ εκπλήξεις. 

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ: Πέρα απο την πλάκα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το εγωμανιακό άτομο που έχει παγιδευτεί μέσα στην αντανάκλαση του είναι πολύ σοβαρά άρρωστο και επικίνδυνο και θεωρώ επίσης ότι το θέμα αφορά την εθνική ασφάλεια. 

Περισσότερα εδώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


Comments